Események betöltése
ga

Grandpierre Attila: Az életközpontú civilizáció – könyvbemutató

május 16/16:00 - 17:30

Az ember és a társadalom életének van egy eddig figyelmen kívül hagyott, természetes medre, amit nem az ember határoz meg, s amit ismernünk kell ahhoz, hogy mindannyiunk javára, tudatosan tervezhessük meg életünket: az élet, a benne rejlő oksági erővel és természettörvénnyel. Ezt az egész Világegyetemet átható természeti erőt minden ősi társadalom ismerte, életelvnek vagy életerőnek, ch’i-nek, dharmának, manának stb. nevezte, minden élőlény, sőt a Természet legfőbb irányelvének, szentnek tartotta. Ennek az ősi tudásnak a leértékelése együtt járt a civilizáció kisiklásával.

Ez a könyv minden eddiginél megdöbbentően mutatja be, hova jutottunk, és hogyan indíthatjuk el mindannyian saját életünk felemelő irányba állításával a világforradalom ránk eső részét.

Előadó: Grandpierre Attila magyar fizikus, csillagász. Korábban a Magyar Tudományos Akadémia Konkoly Thege Csillagászati Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa. Egyetemi doktor (1977, Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar), a fizikai tudományok (csillagászat) kandidátusa (1984, Magyar Tudományos Akadémia), az MTA köztestületének tagja.

Esemény Megosztása

209210
DD
napok
HH
órák
MM
perc
SS
mp

Részletek

Dátum:
május 16
Időpont:
16:00 - 17:30
Esemény kategória:

Helyszín

Kárpátalja Ház
Kisvárda, Magyarország + Google Térkép

Szervező

Kárpátalja Ház