A Kárpátalja Házban tartott előadást Brillmann Zsolt AI-kutató. Az előadásokban pénteken és szombaton 2-2 órában ismertette a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket. Az első napon az előadó bevezetőjében kitért arra, hogy az AI milyen módon képes vizuális művészetet létrehozni, milyen technológiák állnak a háttérben, és hogyan változtatják meg ezek az innovációk a művészet világát. A második napon a promptolás, mint kommunikációs eszköz került górcső alá. Az interaktív workshop során a résztvevők saját kérdéseikkel és promptjaikkal tesztelhették a tanultakat, így személyes tapasztalatot szerezve a mesterséges intelligencia kreatív felhasználásában.

Csak idő kérdése, hogy a mesterséges intelligencia (AI) forradalmasítja a világot, a Kárpát-medence magyarságának világát is, ezért a Magyar Házak kétnapos előadást és képzést szervezett, amely részletes betekintést nyújtott az AI alapjaiba, alkalmazási lehetőségeibe és a legújabb trendekbe. Brillmann Zsolt, AI-kutató és -szakértő kétszer két órás előadása a Kárpátalja Házban is sok érdeklődőt vonzott, hiszen programot az előadó úgy alakította ki, hogy az a kezdők és a haladók igényeinek egyaránt megfeleljen.

Az első napon bemutatta az AI-t és alkalmazási területeit, betekintést nyújtott a kép létrehozási és -szerkesztés lehetőségeibe, és bemutatta azt is, hogy hogyan használhatjuk ezeket az eszközöket saját projektjeinkben. A második napon választ kaptunk arra, hogyan használható fel az AI a szövegalkotásban, legyen szó marketingtartalomról, ügyfélszolgálati válaszokról vagy akár kreatív írásmunkákról. Ismertette a ChatGPT különböző előfizetési szintjeit, funkcióit és azokat a hatékony alkalmazási módszereket, amelyekkel maximalizálhatjuk az AI által nyújtott előnyöket vállalkozásunk vagy személyes projektjeink számára.

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!